Hozzávalók:
Elkészítése:
A vaddisznócombot megtisztítjuk, leöblítjük, sóval bedörzsöljük. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A combot tepsibe tesszük, zsírral öntözgetve, sütőben félig puhára sütjük, kivesszük és hagyjuk kihűlni.
Egy magasabb falú edénybe átszűrjük a zsírt.
A leszűrt zsírban az apróra vágott vöröshagymát, a karikára vágott zöldségeket üvegesre pirítjuk, lisztel megszórjuk, többször megkeverjük.
Ezután borssal, babérlevéllel fűszerezzük, paradicsomot, fokhagymát adunk hozzá, vörösborral leöntjük, felforraljuk.
Beletesszük a húst, felöntjük húslevessel és fedő alatt puhára pároljuk, közben többször megkeverjük. Ha a hús megfőtt kivesszük és felszeleteljük, tálaláskor mártásával leöntjük.
Főtt tésztával vagy párolt rizzsel kínálhatjuk.
Jó étvágyat kívánok!