Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelékhez:
Elkészítése:
Tejberizst főzünk 3 evőkanál cukorral + vaníliás cukor. A fedő alatt főzöd amíg a rizs meg nem puhul, közben ha nagyon elfőtte a tejet, pótolni kell.
Utána meg főzzük a pudingot 4 dl tejben + 6 evőkanál cukorral.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük fel.
A tojás sárgáját robotgép segítségével kikavarjuk a vajjal, majd hozzáadjuk a csipet sót, a lisztet, majd apránként a tejet.
A felvert habot óvatosan a masszába keverjük, és így egy sűrű palacsintatésztát kapunk.
A tésztát palacsintaként kisütjük úgy, hogy a palacsintáknak csak az egyik oldalát sütjük meg, és a kisült tésztát rétegesen egymás tetejére tesszük.
A rétegeket felváltva pudinggal , illetve rizzsel kenjük.
Az utolsó palacsintát a sült felével a többi tetejére fordítjuk.