Hozzávalók:
Elkészítés:
A fagyasztott meggyet lábosba tesszük, öntünk alá egy kis pohár vizet, (a befőttet levével együtt)felforraljuk, ízesítjük cukorral és fahéjjal.
A keményítőt kevés vízben elkeverjük és ha forr a meggy ráöntjük, besűrítjük. Hűlni hagyjuk. A tojások sárgáját 2 ek cukorral habosra keverem, hozzáadom a mascarponét, a cherry likőrt, majd szintén habosra keverem.
A tojások fehérjét 1 ek cukorral, csipet sóval kemény habbá verem és óvatosan beleforgatom a tojásos krémbe.
Egy edény aljába tejeskávéba áztatott babapiskótát teszek sorba erre jön a langyos meggy krém fele, ennek tetejére a mascarpone krém fele, szitálok rá kakaóport.
Ezután kezdem előröl újra tejeskávéba áztatott babapiskóta, maradék meggykrém, majd a maradék mascarponekrém.
Végül ennek a tetejére is kakaópor. 1 éjszakára érdemes hűtőbe tenni, hogy jól összeérjenek az ízek.