Hozzávalók:
Elkészítése:
A gesztenyemasszát szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni (kb 2 óra) majd kb 12 db kockára vágjuk és golyókká formáljuk őket. Egy 12 részes muffinformát kivajazunk vagy kibélelünk kettesével egymásba illesztett papírtálkákkal. Összekeverjük a lisztet, a sütőport, a sót, a porcukrot és a vaníliás cukrot. A tojást kissé felverjük, hozzáadjuk az olajat, a tejet, a reszelt citromhéjat, végül az egészbe belekeverjük a lisztet és jól összedolgozzuk őket. A formák aljára szedünk 1-1 ek masszát, belenyomkodunk 1-1 gesztenyegolyót, majd a tetejére simítjuk a maradék masszát.
Előmelegített sütőben, 200 fokon 20-25 percig, vagy tűpróbáig sütjük.