Hozzávalók:
Tésztához: (2 lap)
Túrós krém:
Vaníliás krém:
Elkészítése:
5-5 tojásból 2 piskótát sütünk.
Túrós krém: A cukrot a túróval, tejföllel, citrommal jól kikeverjük, majd a rudikat apró kockára vágjuk, és hozzá adjuk a krémhez. A zselatint forró vízben simára keverjük, majd langyosan a krémhez öntjük. A tejszínt kemény habbá verjük, majd ezt is a krémhez adjuk.
Vaníliás krém: A pudingot megfőzzük, majd hidegre kihűtjük. A tejszínt felverjük, majd hozzá adjuk a pudinghoz,így kapunk egy tejszínes vaníliás krémet.
A torta összeállítása:
Az egyik lapot megkenjük a túrós krémmel, majd rátesszük a másik lapot, és azt pedig a vaníliás krémmel kenjük meg.
Egy éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeálljon.
Sztori: Aki díszíteni szeretné, az olvasztott csokit csorgathat a tetejére.
Lehet téglalap alakú formában sütni, vagy kerek tortaformában is.