Hozzávalók:
Elkészítése:
2 üveg magozott meggyet + 4 dl vizet felforralunk. 10 evőkanál cukrot összekeverünk 16 kanál búzadarával és ráöntjük a felforralt meggy és víz keverékéhez.
Pár percig főzzük amíg sűrű lesz, majd tepsibe öntjük. 1 liter tejet felforralunk, és belefőzzük az 5 evőkanál cukorral elkevert 3 csomag vaníliás pudingport.
Ha sűrű, félre tesszük hűlni, közben párszor kevergetjük hogy ne legyen hártyás a teteje. 5 evőkanál cukrot kikeverjük a 25 dkg margarinnal, és a kihűlt pudinghoz keverjük. ( fontos hogy a puding hűljön ki mert különben folyni fog ).
Ezt rákenjük a meggyes rétegre, és a tetejére a keményre vert tejszínhabot simítjuk. Nagyon kiadós és finom sütemény.