Hozzávalók a páchoz:
A húshoz:
A díszítéshez:
A körethez:
A hús szeletek elősütéséhez:
Elkészítése:
Először a páclét készítjük el. A fokhagymákat megtisztítjuk, összezúzzuk, befűszerezzük és olívaolajjal felöntjük, majd elkeverjük. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk. A páclével a húsokat bekenjük egy ecsettel, a maradékot rájuk öntjük, és fél napot hagyjuk állni a húsokat a pácban. A bepácolt hússzeleteket paprikás lisztbe forgatjuk,majd egy teflon serpenyőben,olajban mindkét oldalát átsütjük.
A ragu elkészítése következik:
Ha a húsok eleget álltak a pácban, a vöröshagymát félbevágjuk, fél karikákra szeleteljük, a fokhagymát hozzápaszírozzuk és kevés olívaolajon összepirítjuk. Mikor megpirult a hagyma, hozzáadjuk a paradicsomlét, összepirítjuk, és felengedjük annyi vízzel, hogy ragu állagú legyen.
Az elősütött húsokat bele tesszük a raguba és fedő alatt puhára sütjük.
Közben kevergetjük, hogy le ne kozmásodjon.
Amíg a hús párolódik a raguban, addig a szalonnát felszeleteljük, kakastaréjra vágjuk, és saját zsírjában megsütjük.
A kész ételt burgonyával tálaljuk.