Hozzávalók:
A csokis lap hozzávalói:
Töltelékhez:
Elkészítése:
A tojás fehérjét habbá verem fele cukorral. A tojás sárgájába teszem a vizet, olajat és a maradék cukrot, ezzel sűrű masszát keverek, majd a fehérjét óvatosan hozzáadom. A lisztet a sütőporral és kakaóval elvegyítettem és belekevertem a tojásos masszába. 170-180 fokon sütőpapíros sütőlapon megsütöm és kettévágom. (34 x 37-es tepsibe sütöttem) A keksz kivételével a tejfölt és a hab kétharmadát többi hozzávalót összekeverem, óvatosan, hogy a hab ne nagyon törjön össze. Az alsó lapot a tejfölös citromos krémmel megkentem a kekszekkel kiraktam és a keksz tetejére ismét tejföl került. A másik csokis lapot rátettem. A tetejére szintén krémet tettem és a maradék tejszínhabbal díszítettem, valamint szőlőszemekkel és kandírozott gyümölccsel.