Hozzávalók:
Piskótához:
Töltelékhez:
Elkészítése:
A tojások sárgáját kikeverjük 4 ek cukorral és a vaníliás cukorral. A fehérjéket kemény habbá verjük.
A pudingport összekeverjük a liszttel és a sütőporral, majd óvatosan belekeverjük a felvert fehérjébe, majd a sárgás keveréket is. A tésztát sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük és 180 fokon 0-30 perc alatt készre sütjük.
A joghurthoz hozzáadjuk a felvert tejszínt. A zselatint feloldjuk kb 1 dl meleg vízben. Amint langyosra hűlt hozzáadjuk a joghurtos keverékhez.
Az így elkészült keveréket a tésztára simítjuk. A barackot felszeljük és a süti tetejére sorakoztatjuk.
A tortazselét a leírásnak megfelelően elkészítjük és a barack tetejére öntjük.
Amint a zselés réteg és a zselatin megdermedt már lehet is szeletelni.