Hozzávalók:
Elkészítése:
A margarint a cukorral és a tojás sárgájával habosra keverjük, tojásfehérjét felverjük. Ha felvertük a habot, összekeverjük őket. Ezután villával összetörjük a túrót és azt is hozzáadjuk. Két dl melegítünk (de ne forrjon ) és feloldjuk benne folyamatos kevergetés mellett az egy csomag zselatint. Ezt is hozzáadjuk a túrós masszánkhoz. Ezek után belerakjuk a mazsola ¾ részét, a fél citrom levét és lereszelt héját. Ha ezzel kész vagyunk, elkezdjük rétegezni egy nagyobb tálba, amiből utána ki tudjuk csúsztatni a tortánkat. Amilyen alakú a tál, olyan alakú lesz a kész torta. Az első réteg a maradék csomag mazsola, utána jöhet a szeletelt konzerv barack. Ezek után a túrós massza ujjnyi vastagon, ezt követi a tejbe áztatott babapiskóta. A babapiskótát csak egy pillanatra érintsük a tejbe különben túl puha lesz. Ezeket a rétegeket folytatjuk a mazsola kivételével, amíg el nem fogy az alapanyag. A legutolsó réteg lehetőleg babapiskóta legyen. Ha elkészültünk, két órára hűtőbe tesszük, amíg meg nem dermed a zselatin. Ezután kiborítjuk a formából tálcára és már fogyasztható is. Jó étvágyat!