Hozzávalók:
Mézes laphoz: (2 db)
Mákos piskótához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A mézes lapokhoz összegyúrjuk a hozzávalókat, majd a tésztát kettévesszük, lisztezzük és kinyújtjuk. Sütőpapíron megsütjük, külön-külön (10 perc). A piskótához felverjük a fehérjéket, majd a sárgákat kikeverjük a cukorral. Az utóbbihoz hozzáadjuk a vizet, az olajat és a lisztet, a sütőport, valamint a darálatlan mákot. Ebbe keverjük bele a habbá vert fehérjét, és papírral bélelt tepsiben kb. 20 percig, tűpróbáig sütjük. A krémhez a pudingport a fenti mennyiségű tejjel és cukorral felfőzzük, majd hagyjuk kissé hűlni, és hozzákeverjük a margarint. A rétegek: mézes lap – krém – mákos piskóta – krém – mézes lap – vékony réteg krém. A tetejére mandulaforgácsot szórunk, és olvasztott csokit csurgatunk rá.