Hozzávalók:
A krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük csipet sóval. Majd keverés közben adagoljuk a cukrot, a tojássárgáját, a lisztet és a kakaóport. Csomómentes sima masszát kapunk. Sütőpapírral bélelt téglalap alakú tepsibe egyenletesen elosszuk a tésztát. 180fokon 20-25 percig sütjük. A krémhez a pudingot leírás szerint felfőzzük a meggylében, majd a lecsepegett meggyet belekeverjük. Hagyjuk hűlni, dermedni a hűtőben. A tejszínt kemény habbá verjük. A kihűlt piskótalapot kettévágjuk megkenhetjük nagyon vékonyan meggy dzsemmel mind a két felét és rátesszük a pudingkrémet. A tetejére kis réteg tejszínhab. Ráfordítjuk a lap másik felét. A maradék habbal a torta külsejét megkenjük. Hűtőbe tesszük dermedni, míg elkészítjük a cukormázat. Majd ízlés szerint díszítjük Én marcipánból sodortam a pálya vonalait.