Hozzávalók:
Töltelék:
Elkészítése:
A sóval, a cukorral és a margarinnal felforraljuk a vizet. Belekeverjük a lisztet, és takaréklángon addig pirítjuk, amíg a massza az edény falától elválik. Mindig csak egy tojást jól beledolgozzuk, és utána tesszük bele a többit is egyesével. Ezeket is jól átdolgozzuk, mert ettől lesz üreges a belseje. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A masszából sütőpapírral bélelt tepsire egymástól megfelelő távolságra (mert megnőnek) golyókat halmozunk kanál segítségével, vagy csillagcsöves nyomózsákkal. Ezután gyújtsuk csak be a sütőt, mert legalább 20 percig bőrösödni hagyjuk. A páratartalom biztosítása érdekében tegyünk egy vízzel teli edényt a sütő aljára, és a fánkokat kb. 30 percig sütjük. Ez alatt – nagyon fontos, hogy a sütő ajtaját nem szabad kinyitni, mert összeesik a tészta! A fánkokat kivesszük, és hagyjuk kihűlni. Majd a tetejüket 1/3 résznél levágjuk. Közben elkészítjük a pudingot, a zacskón található utasítás szerint. Majd a tejszínt is felverjük habbá. Ezután betöltsük az üregeket a pudinggal és tejszínnel. Tetejét leporcukrozzuk.