Hozzávalók:
Elkészítése:
Olajon megdinsztelem a hagymát, fokhagymát, majd rádobom a gombát, répacsíkokat és a tofukockákat, majd felöntöm egy kis vizzel és szójaszósszal. Teszek bele wok fűszerkeveréket, én még tettem bele plusz egy kis gyömbért, curryt is. Ha kész a ragu összekeverem és jóízűen megeszem. Tálalásnál jól mutat rajta egy szál petrezselyem.
Sztori: Az orvos közölte velem, hogy hogy lehetőleg mellőzzem a húsokat és hús készítményeket, ugyan is nagyon magas a szervezetemben a húgysav és az lerakódik az izületekben. Néha egy kevés csirke vagy pulyka húst lehet ennem, de a többi sajnos tiltó listára került. Igyekszem a fehérje forrásomat szójás ételekkel megoldani, de azért néha néha egy kevés baromfi húst is becsempészek az étrendembe. Itt jegyzem meg, hogy csirke, vagy pulyka mell darabokkal is finom ez a recept tofu helyett.