Hozzávalók:
Elkészítése:
Olvasszuk ki a spenótot, majd alaposan csavarjuk ki. Aprítsuk fel és áztassuk be a zsemléket annyi tejbe, amennyit felvesz, majd csavarjuk ki őket. Keverjük össze ezt a spenóttal és egy késes mixer segítségével pépesítsük össze ezt a kettőt. Ha nehezen vinné a gép, keverjünk hozzá tejet. Adjunk hozzá 4 tojás sárgáját, sót, borsot és szerecsendiót, keverjük el ezeket. A 4 tojás fehérjét verjük fel habbá és lazán keverjük a masszához kevert zsemlemorzsához. Egy kisebb tepsit béleljünk ki papírral, majd simítsuk bele a spenótos tésztát. 180 fokos sütőben nagyjából negyed óra alatt süssük meg a tésztát, majd borítsuk konyharuhára, távolítsuk el róla a papírt és tekerjük fel, mintha piskóta tekercs lenne. Melegítsük meg serpenyőben a margarint, ezen a másik négy tojásból, 4 evőkanál tejből és a felkockázott füstölt húsból készítsünk puha rántottát. Ha ez elkészült, göngyöljük ki a tésztát, szórjuk meg reszelt sajttal, terítsük rá a rántottát és csavarjuk vissza. A maradék sajtot csíkokra vágva fektessük a tekercs tetejére. Helyezzük az egészet jénai edénybe és tegyük vissza a sütőbe, amíg a sajt rá nem olvad. A körethez mossuk meg a rukkolát és a paradicsomokat. Egy tálban keverjünk össze sót, borsot és olajat, keverjük hozzá a salátát és az elfelezett paradicsomokat. Ha marad még a felkockázott húsból, azt is hozzá lehet adni. Tálalás előtt egy fél citrom levét keverjük hozzá.