Hozzávalók:
Elkészítése:
A májat megmossuk és papírvékonyra felszeleteljük. Beáztatjuk egy pár órára, annyi tejbe hogy ellepje (lehet egy éjszakára is). Bacon szalonnát nagyon apróra felaprítjuk. Hagymát, foghagymát lassan dinszteljük a szalonnán. Hozzáadjuk az apróra feldarabolt zöldpaprikát és a zellert és befejezzük a dinsztelést. A májról leszűrjük a tejet, és ebbe a zöldséges keverékbe magasabb hőfokon nagyon gyorsan átsüssük. Csak annyira, hogy elveszítse a színét. A fűszereket (de nem a sót) hozzávegyítjük. A paradicsomról lehúzzuk a héját, majd a kinyomkodott paradicsomokat feldaraboljuk. Hozzávegyítjük gyorsan ehhez a májas sülthez, átsütjük egy pár percig. Csak annyira, hogy a paradicsom átsüljön a májjal. Ízlés szerint megsózzuk. Főtt krumplival tálaljuk. Lehet valamilyen párolt zöldséget is szervírozni hozzá, aki ezt szereti!