Hozzávalók:
Elkészítése:
A cukkiniket megmossuk, szárazra töröljük, kettévágjuk és a belsejüket karalábé vájóval kikapargatjuk.
Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megpároljuk, rátesszük a felszeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk és fedő alatt zsírjára sütjük.
Hozzáadjuk a darált húst, fehéredésig sütjük, felöntjük kevés vízzel, hozzádobjuk a húsleveskockát, félig megfőzzük, majd a cukkinik kikapargatott belsejét és a finomra vágott petrezselymet is hozzáadjuk, sózzuk. Amikor megfőtt kevés liszttel meghintjük, ráöntjük a tejszínt.
Addig főzzük, míg kicsit besűrűsödik.
A cukkiniket megtöltjük a húsos masszával, paradicsomszeleteket teszünk rá. Reszelt sajttal bőven megszórjuk, kevés olajat öntünk alá és forró sütőben szép pirosra sütjük. Forrón tálaljuk.