Hozzávalók:
Tésztához:
Mázhoz:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 160 fokra, egy körülbelül 20×30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A tojásfehérjét a csipetnyi sóval kemény habbá verjük, apránként adagolva a cukorral.
A lisztbe belekeverjük a sütőport, a csokipettyet illetve az áfonyát.
A lisztes keveréket óvatosan beleforgatjuk a tojáshabba, majd hozzáadjuk a citromlevet és héjat.
Ezt követően beleöntjük a tepsibe, és nagyjából 35-40 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
A mázhoz a kakaóport, a pudingport, a porcukrot, a tejet valamint a vajat jól összekeverjük, utána gőz fölött megolvasztjuk, majd a kihűlt süteményre kenjük.
Végül lecsorgatjuk olvasztott fehér csokoládéval, és egy kiskanál nyelvének a segítségével márványozzuk.