Hozzávalók:
A tésztához:
A töltelékhez:
Elkészítése:
A darabokra csipkedett vajhoz adjuk hozzá a tojások sárgáját, a vaníliás cukrot és jól dolgozzuk el. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként keverjük hozzá a lisztet, a kakaót, és a tojások sárgáját. Egy tepsit kenjünk ki vajjal és szórjunk be liszttel. Szedjük bele a tésztát, simítsuk el a tetejét majd 180 fokon 20 percig süssük. Ha kész, csatoljuk le a forma karimáját, a tésztát pedig vízszintesen vágjuk félbe. A töltelékhez a 250ml habtejszínt verjük fel, majd apránként adjuk hozzá a joghurtot, a cukrot. A gyümölcsöt 100ml tejszínnel turmixszoljuk össze, majd ezt is keverjük a tejszínes masszába. A zselatint 100 ml hideg vízben hagyjuk megduzzadni, kezdjük el melegíteni, de ne főzzük fel. Kevergetés mellett oldjuk fel, majd adjuk a joghurtos krémhez. A forma karimáját tegyük vissza. Amikor a töltelék elkezd zselésedni, kenjük az alsó tésztalapra, aztán tegyük rá a másik lapot, és óvatosan nyomjuk le. Tegyük a hűtőbe 2 órára és hagyjuk, hogy összeálljon. Tálalás előtt vágjuk kockákra, majd minden süteménydarabot díszítsünk habrózsákkal és málnaszemekkel.