Hozzávalók 12 személyre:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A margarint elmorzsoljuk a sütőporral átszitált liszttel. Hozzáadjuk a többi anyagot és begyúrjuk a tésztát. Lehetőség szerint gyorsan dolgozzunk vele,hogy a margarin ne olvadjon ki túlzottan. A tésztát vékonyra nyújtjuk és vagy különböző formákkal /ha nincs sima pogácsa szaggató vagy kisebb pohár is jó /kiszaggatjuk,sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és előmelegített sütőben 12-15 perc alatt megsütjük. A csoki krémhez a margarint habosra keverjük a cukorral majd belekeverjük a kakaóport. A sütikből 2-2 darabot összeragasztunk a krémmel. Az étcsokit gőz felett felolvasztjuk,elkeverjük benne az olajat és a habtejszínt majd a sütiket belemártogatjuk,tálcára tesszük és hagyjuk rádermedni a csoki mázat. Fél diókkal,kókuszreszelékkel vagy színes tortadarával díszíthetjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!