Hozzávalók:
1. lap:
2. lap:
3. lap:
Hozzávalók a krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A cukrot és tojást habosra keverjük, beledolgozzuk a tejfölt és végül a szódabikarbónát és a sóval elkevert lisztet is.
Az első adaghoz a kakaót, a másodikhoz a diót és a harmadikhoz a mákot adjuk hozzá.
Egy nagy tepsit sütőpapírral kibérelünk és a masszát egyenletesen elsimítjuk és közepes hőfokon 12-15 perc alatt megsütjük a lapot.
A sütőpapírt csak akkor húzzuk le, amikor kihűlt a lap. A margarint habosra keverjük a porcukorral.
A két vanília pudingot megfőzzük a 1/2 l tejjel, és amikor kihűlt egy citrom levét és reszelt héját hozzáadjuk.
Ezt összekeverjük a cukros margarinnal, majd ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat és a tetejére is kenünk egy nagyon vékony réteget, amit megszórunk reszelt étcsokival vagy díszítő cukorkákkal.