Hozzávalók:
Piskóta:
Krémhez:
Bevonathoz:
Elkészítése:
Piskóta elkészítése: A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot. Így verjük tovább, míg a cukor el nem olvad. Azután óvatosan hozzákeverjük a kókuszreszeléket, majd a sütőporos lisztet. Margarinozott, lisztezett formába töltjük, tűpróbáig sütjük (halvány rózsaszín). A kész piskótát kihűtjük.
Krém elkészítése: A tejet feltesszük forrni. A tojások sárgáját összekeverjük a pudingokkal és az összes cukorral. (kis kézi rugós habverő) Majd ezt beleöntjük a forró tejbe, végig keverjük a habverővel. Ne ijedjünk meg, ha nagyon kemény és darabos, pont így lesz jó. A pudingot kihűtjük. A szobahőmérsékleten megpuhult margarint habosra keverjük géppel. Hozzákeverjük a kihűlt pudingot, végül a kókuszreszeléket. Ezt jó alaposan eldolgozzuk, hogy krémes legyen. A piskótát legalább 4 rétegbe vágjuk. Majd megtöltjük. A piskótát kívülről is bevonjuk a krémmel, majd a hűtőbe tesszük pár órára dermedni egy kicsit. Ezután fondanttal tetszés szerint bevonjuk.
Pillecukor fondant készítése: A pillecukrot mikróba tesszük alaposan kimargarinozott magas falú edénybe. Fél percenként kivesszük, megkeverjük megmargarinozott fakanállal, kis vizet teszünk hozzá. Mikor teljesen felolvadt, lassan hozzákeverjük a porcukrot. Mikor már elég kemény, akkor kivesszük, és a maradék cukrot hozzágyúrjuk. Ha már elég szilárd az állapota, betesszük a hűtőbe jól záródó fóliába, pár órára.