Hozzávalók:
Tortalaphoz:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojások sárgáját kikeverjük, a cukorral belerakjuk a vizet, a sütőport, a lisztet, a kakaóport, végül a tojásfehérjéből vert habot. Tűpróbáig sütjük. Közben felmelegítjük a gyümölcslevet a cukorral, pici gyümölcslében csomómentesre keverjük a pudingokat, és sűrűre főzzük. Habverővel keményre verjük a habtejszínt pici cukorral és a zselatin fix-szel. A tortalapot három lapra vágjuk. Az elő lapot körbe a szélét megkenjük pudinggal, majd habtejszínnel végül pudinggal. A második lapot habtejszínnel kezdjük majd puding és újra habtejszín. Rárakjuk a harmadik lapot megkenjük a maradék habtejszínnel, szederrel, esetleg csoki reszelékkel díszítjük.