Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Elkészítése:
A tejescsokoládé pára fölött szétolvasztjuk, közben kipattogtatom a kukoricát. Majd a kukoricát még kézzel apróra morzsolom, ezután pedig a csokiba forgatom.
A tortaformát vagy alufóliával, vagy fóliával kibélelem majd az összekevert csokis kukoricát beleöntöm. kicsit állni hagyom, addig elkészítem a tölteléket.
Előkészítem a zselatint. A túrót, cukrot, tejfölt és a citrom levét összekeverem, majd hozzáadom a már előkészített zselatint (míg felkeverem, a habtejszínt beteszem a hűtőbe).
Felkeverem a habtejszínt a vaníliás cukorral. Ha mindez megvan a habtejszínt a túrós töltelékhez keverem és a “tésztánkra öntöm. A tetejét reszelt csokival díszítem. Hűtőben állni hagyjuk.