Hozzávalók:
Elkészítése:
A tejet a vajjal és cukorral felfőzzük. Belekeverjük a grízt és a kókuszreszeléket, majd 20 percig hűlni hagyjuk. Hűtőbe tesszük további 20 percre, míg formázható masszát nem kapunk.
Benedvesített kézzel kis téglalapokat formázunk, sütőpapírral bélelt tálra helyezve a fagyasztóba tesszük, hogy mikor bevonjuk csokoládéval, ne essen szét.
A csokoládét apró darabokra törjük és 2-3 evőkanál olajjal legkisebb lángon megolvasztjuk (szükségtelen a vízgőz, az olajtól szép fényes lesz a máz). Belemártogatjuk a bounty téglalapokat, tetejét meghintjük kókuszreszelékkel és visszatesszük hűlni a fagyasztóba.
Sztori: Több éve készítek bounty-t házilag, főleg, ha el akarok bűvölni valakit – vagy valakiket, ha az első ember, aki hozzájut, nem fogyasztja el pillanatok alatt! Az édenkert íze, otthon!