Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból piskótát készítünk. A sárgákat kikavarjuk a cukorral, a fehérjét kemény habbá verjük. A fehérjébe felváltva keverjük bele a sütőporral elkevert lisztet és az olajat, vizet. Alaposan eldolgozzuk a masszát. Kikent és lisztezett formába öntjük a masszát és megsütjük. Megvárjuk míg kihűl és három részre vágjuk. A krémhez a pudingot felfőzzük a cukros tejben. Ha a puding kihűlt hozzákeverjük a felvert tejszínt. Az így elkészült krémmel megtöltjük a piskótát. Ízlés szerint díszítjük.
Sztori: Munkatársam férje 42. születésnapjára sütöttem,az egész sor tervezte a tortát nagyon várták milyen lesz.Mindenki örült a végeredménynek.Nagyon jó érzés volt látni az arcukat.