Hozzávalók:
Elkészítés:
A cukrot a tojássárgákkal és a vízzel habosra keverünk, aztán a darált diót, a lisztet, sütőport és kakaóport is hozzáadjuk. Végül a tojásfehérjék keményre vert habját hozzákeverjük. A tortaforma aljába sütőpapírt csíptetünk, az oldalát vajjal kikenjük, majd 170°C-on kb. 25-30 percig, tűpróbáig sütjük a tésztát. Amíg sül, elkészítjük a krémet. A pudingport a tejjel csomómentesre keverjük, sűrűre főzzük, majd hagyjuk hűlni. A vajat keverjük habosra, és apránként adjuk hozzá a pudingot. A kihűlt tortát kettévágjuk, megtöltjük a krém 2/3-val, rátesszük az eprek 2/3-át, majd a maradék krémmel bekenjünk. Rátesszük a torta tetejét és feldíszítjük az egész málnákkal. A tetejét leöntjük zselatinnal, majd díszítjük a keményre vert tejszínhabbal. Lehűtjük és később tálaljuk.
A tortaformából csak arra az időre vegyük ki, amíg kettévágjuk, majd csatoljuk vissza a sütőpapírral együtt a tortaforma alját, így töltjük meg a tortát és díszítjük, majd a végén csak az oldalát távolítjuk el a tortaformának. A kilógó sütőpapírt formára vágjuk, a tortaforma aljával tálcára helyezzük.