Hozzávalók:
Elkészítése:
6 tojásból piskótát sütök, ebből piskóta tekercset készítek tetszőleges lekvárból.(Én sárgabaracklekvárt használtam hozzá.) Fóliával kibélelek egy mély tálat, és 1-1,5cm vastag szeleteket vágok a piskóta tekercsből,és kirakom a tálat vele. Feldarabolom a gyümölcsöket (én őszi és sárgabarackot használtam) és megfőzöm a kétféle pudingot. A tálat elkezdem feltöltögetni a pudinggal. (puncs és csoki ízűvel készítettem). Egy réteg puncs, gyümölcsöt szórok rá, egy adag csoki, megint gyümölcs, puncs és így tovább. A legvégére pedig sütök egy kerek piskóta lapot a tál aljára 2tojásból. Beteszem a hűtőbe, hogy megdermedjen, és tejszínnel díszítem. Tetszőleges ételfestékkel színezem.
Egy jó tanács: még aznap készítsük el, amikor oda szeretnénk adni az ünnepeltnek, mert a puding bevizesedhet.