Hozzávalók:
Elkészítése:
A sonkát reszelőn lereszeljük, meg a sajtot is, és ízesítjük a tejföllel, sóval, borssal, és mustárral. A tésztához a szokásos módon összekeverjük a hozzávalókat, és dagasztjuk! Ha megkelt, 4 egyenlő részre osztjuk a tésztát. Az egyik tésztát kb. 2-3 mm vastag kör alakúra nyújtjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük és megkenjük a töltelékkel. Kinyújtjuk a másik lapot és befedjük a tölteléket. Egy poharat lisztbe mártunk, majd a tészta közepét megnyomjuk vele, de ügyeljünk, ne szakítsa át a tésztát. Csíkozzunk fel a tésztát és minden csíkot tekerjünk meg kétszer. Megkenjük felvert tojással és megszórjuk szezámmaggal. előmelegített sütőben 15 percig sütjük.