Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Csoki bevonat:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 170 fokra. A lisztet elmorzsoljuk a zsírral, hozzáadjuk a sütőport, a tojások sárgáját, a tejfölt és a sót.
Összegyúrjuk, és 4 részre vesszük. 15*20cm s téglalapokat nyújtunk minden részből. Megkenjük lekvárral, majd két oldalról feltekerjük úgy, hogy középen maradjon ki 2cm.
Beletesszük a tepsibe és eligazítjuk őket.
A tojások fehérjét a porcukorral és a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, és kétfelé vesszük. Az egyikbe a diót a másikba a mákot keverjük.
A dióshoz adunk mandulaaromát, a mákoshoz a reszelt citromhéjat. Kettőt a mákkal, kettőt a dióval töltöttünk meg.
Ha megsültek csoki mázzal leönthetjük a közepüket.