Hozzávalók:
Elkészítése:
A fél méz dinnyének eltávolítjuk a héját, és ezt a lime levével, 4 ek mézzel összeturmixoljuk. Felverjük a tejszínhabot, és a kész gyümölcsös, mézes velővel finoman összedolgozzuk. A babapiskótával kibéleljük a közepes méretű kerámia, vagy jénai edényünket, leöntjük a kapott krém felével.
Majd jöhet még egy babapiskóta réteg, és a maradék krém. Díszíteni lehet reszelt babapiskótával, méz dinnye kockákkal, lime reszelt héjával, illetve mézzel.
Sztori: Babapiskóta ölelésében fogant, tejszínes mézes dinnye, enyhe lime csókjába burkolva. Hűsítő, és finom. Csak olyanoknak, akik szeretik az egyedi, különleges élményeket, akiknek több kell az átlagostól. Habfixálót is tehetünk a habba, de akkor másfél nap alatt puhul meg a piskótánk.