Hozzávalók:
Elkészítése:
A 3 tojásból és a 3 ek lisztből sütünk egy piskótát kerek tortaformában.
Ha kihűlt, vékonyan megkenjük lekvárral majd visszatesszük a formába. A gyümölcsjoghurtba belekeverjük az apróra vágott gyümölcsöt és a túrót. Ha befőttet használunk, akkor a levében a zselatint feloldjuk, ha nem akkor vízben. A tejszínt kemény habbá verjük. A feloldott zselatin felét a joghurtos túróba keverjük, a másik felét a tejszínbe. A joghurtos túrót ráöntjük a lekvárral megkent piskótára, utána a tejszínhabot. Ha kihűlt kivesszük a formából és reszelt csokival díszítjük.
Sztori: A csokidíszeket, ami a tetején van azt aznap délelőtt láttam egy videómegosztó portálon. Úgy készül, hogy veszünk egy darab alufóliát a csokit felolvasztjuk. Ha felolvadt, óvatosan ráöntjük az alufóliára kb. 15-20 cm csíkban. Egy kanál segítségével elterítjük téglalap alakúra. Kb. késfok vastagságú legyen. Ha picit megdermedt betesszük a hűtőbe. Ha teljesen kemény akkor kivesszük óvatosan hosszába tördeljük és a tortába szúrjuk.