Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
Első lépésként készítsük el a kókuszos krémet, mert annak hűlnie kell. Egy tálban keverjük simára a lisztet a tejjel, majd adjuk hozzá a kókuszreszelék felét. Folyamatos keverés közben főzzük sűrűre. Amint kihűlt, ízesítsük vaníliával és cukorral, majd dolgozzuk el benne a vajat és az többi kókuszreszeléket.
Egy tálban gyúrjuk össze a tészta összetevőit, annyi tejjel, hogy könnyen formázható legyen a massza. Osszuk kettő egyenlő részre. Egy enyhén porcukorral megszórt munkalapon nyújtsuk ki mindkét részt 20*30 cm-es méretűre.
Egy tepsibe helyezzük az első tésztalapot. Kenjük meg a kókuszos krém felével, majd tegyük rá a következő tésztalapot. A maradék krémet kenjük rá, majd vonjuk be a csokimázzal.
Gőz felett olvasszuk meg a csokoládét az olajjal, majd kenjük meg vele a sütemény tetejét.
Helyezzük a desszertet néhány órára a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek és a máz megdermedjen. Miután kellőképpen lehűlt, vágjuk kisebb kockákra és tálaljuk.