Hozzávalók:
Elkészítése:
A húsokat kissé kiklopfoljuk, majd az egyik oldalukat sózzuk és borsozzuk.
Egy nagyobb serpenyőben zsiradékot forrósítunk és a húsokat a sózott-borsozott felükkel beletesszük, majd a másik felüket is sózzuk és borsozzuk és így kezdjük sütni. Amikor a zsiradékban lévő felük szép aranybarna, akkor megfordítjuk és a másik felüket is megsütjük. Kiszedjük a húsokat és amíg a mártás elkészül, addig melegen tartjuk.
A cukkinit kb kisujjnyi vastag csíkokra vágjuk, a hagymát finomra aprítjuk a kaporral együtt. Ha sok zsiradék maradt vissza a serpenyőben, akkor leöntünk belőle, a maradékban pedig megpirítjuk a hagymát. Ezután felöntjük a vízzel, sózzuk, borsozzuk és ízesítjük worcester szósszal.
Hozzáadjuk a tejfölt és a cukkinicsíkokat, majd együtt sűrűre forraljuk az egészet. Arra figyeljünk, hogy a cukkini ne puhuljon meg túlságosan! A kész szószba belekeverjük a felaprított kaprot is.
A kisütött húsokat a cukknis szósszal és kifőtt tésztával tálaljuk.