Hozzávalók:
Csokis krém:
Fehér csokis krém:
Rétegzéshez:
Elkészítése:
A csokis pudingport és a cukrot a tejben elkeverjük, majd sűrűre felfőzzük. Még melegen belekeverjük a vajat és a csokit, majd addig kevergetjük, amíg teljesen felolvad. Folpackkal letakarva teljesen kihűtjük.
Ugyanúgy készül, mint a csokis, csak amint elkészül a puding, akkor a vajat és a fehér csokit keverjük bele és így hűtjük ki.
A kihűlt csokis és fehércsokis krémeket külön-külön alaposan kihabosítjuk.
Kevés tejbe rumaromát keverünk. Egy tálcára vagy tepsibe leteszünk két sorban, a rumos tejbe mártott 24 db babapiskótát, majd rákenjük a csokis krém felét.
Háztartási kekszet mártunk a rumos tejbe, majd rátesszük a csokis krémre. Erre kenjük a kihabosított fehér csokis krémet, majd kitesszük a tejbe mártogatott babapiskóta másik felével. Végül rákenjük a maradék csokis krémet. Másnap szeleteljük, megszórjuk kevés kókuszreszelékkel és tálaljuk.