Hozzávalók:
Pudinghoz:
Díszítéshez:
Elkészítése:
Egy tortaformát margarinnal kikenünk és liszttel megszórjuk. A tojásfehérjéket keményre felverjük, majd hozzáadagoljuk a cukrot. Ezután hozzákeverjük a tojássárgákat, végül beleszitáljuk a sütőporos lisztet és fakanállal óvatosan összedolgozzuk. Beleöntjük a tortaformába és takarékon sütjük. Közben a szokásos módon elkészítjük a pudingot, csak nem tesszük a tejbe a cukrot. Vajjal összedolgozzuk a porcukrot és hozzátesszük a kakaóport is. Ebből egy keveset teszünk félre a díszítéshez. Amikor a puding kihűlt, hozzákeverjük a vajas porcukrot. A piskótát kettévágjuk, megtöltjük a krémmel, majd kívülről is bevonjuk. Amit félretettünk krémet azt beletesszük habzsákba és elkészítjük a torta “haját”. Drazséval kirakjuk a szemeit, orrát és a száját.