Hozzávalók egy 20*30 cm-es tepsihez:
Tetejére:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 170 fokra. Egy közepes tepsit (20*30 cm) sütőpapírral kibélelünk.
A lisztet egy tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a sót és a sütőport.
Egy másik tálban a cukrot a tojásokkal elkeverjük, majd a tejfölt is belekanalazzuk és eldolgozzuk benne. A száraz és nedves részeket alaposan összekeverjük, majd a tortadarát is beleszórjuk.
Az előkészített tepsibe simítjuk a masszát. 170 fokon kb 35 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
Amikor kihűlt a süti, akkor a csokit az olajjal mikróban összemelegítjük, majd ráöntjük és elsímítjuk.
Nagyon finom sütemény. Gyönyörű, nem esik össze. Csokitető nélkül is nagyon finom, most ezzel változatosabb lett. Nem lehet elrontani, legalábbis nekem mindig sikerült ezzel a recepttel.