Hozzávalók egy 25*30 cm-es tepsihez:
Máz:
Elkészítése:
Az olvasztott vajhoz hozzáadjuk a cukrot és a kakaót. Jól kikeverjük. Hozzáadjuk a tojásokat, a sót és a vaníliaaromát, majd ismét kikeverjük.
Hozzákeverjük a tejet, a lisztet és a sütőport is.
Egy 25×30-as kivajazott tepsibe öntjük a masszát és 160 fokon 25-30 percig sütjük.
A máz hozzávalóit lassú tűzön sűrűre főzzük és rácsorgatjuk a kisült tészta tetejére. Elsimítjuk rajta, tetejét reszelt csokoládéval megszórhatjuk.
Jó étvágyat! :)
A tej hozzáadása a kakaó minőségétől függ. Érdemes kipróbálni a receptet, mindenkinek ajánlom. A legfinomabb csokis süti, amit valaha ettem. :)