Hozzávalók:
Elkészítése:
A combok bőrös felét megszórjuk az olasz fűszerrel, sóval és borssal.
Egy nagy serpenyőben olajat havítünk, majd beletesszük a combokat a bőrös felükkel lefelé. Megszórjuk újra olasz fűszerrel, sóval és borssal, majd mikor már szép pirosra sültek, akkor megforgatjuk és a másik felükre is kérget sütünk.
Egy tepsibe szedjük a combokat és 200 fokra melegített sütőben kb 20-25 perc alatt készre sütjük.
Közben a serpenyőben visszamaradt zsiradékon pirosra sütjük a bacon szeletek mindkét oldalát. Amikor szépen megpirult, akkor kiszedjük. A bacon helyére tesszük a felszeletelt gombát és elkezdjük pirítani.
Közben a megsült bacon szeleteket feldaraboljuk és hozzáadjuk a gombához. Felöntjük a tejszínnel, beletesszük a kakukkfű ágakat és sózzuk. Amikor felforrt, akkor mérsékeljük alatta a lángot.
Amikor a combok megsültek, akkor visszatesszük a szaftba, megforgatjuk benne és még 4-5 percig így főzzük.
Kínálhatjuk tésztával és párolt zöldséggel is.