Hozzávalók 18 db muffinhoz:
Tésztához:
Töltelék:
Díszítés:
Elkészítése:
A margarint és a cukrot egy tálba öntjük és elektromos habverővel kihabosítjuk. Ezután hozzáadjuk a tojásokat, 1 percig verjük, majd lassú fokozat mellett hozzáöntjük az aromát, az írót és az ételfestéket, majd az egészet jól összedolgozzuk.
Egy másik edényben elkeverjük a többbi száraz hozzávalót, majd fokozatosan hozzáadjuk a nedves hozzávalókból álló keveréket. Lassú fokozaton simára keverjük.
Muffinpapírral bélelt formákba töltjük, majd előmelegített sütőben 170 fokon 20 percig sütjük, majd rácson hűlni hagyjuk.
Amikor kihűlt, akkor a közepükből kivágunk egy-egy ujjnyi vastag és mély darabot (itt fém kürtőcske formát használtam), majd pici ételfestékkel elkevert eper dzsemmel töltjük meg.
A habtejszínhez 6 ek kakaóport keverünk, felverjük, majd csillagvégű habzsákból halmokat nyomunk a muffinok tetejére.
A koponyás formákba 2-2-t fújunk a lüszter porból, majd olvasztott csokoládét kanalazunk bele és fagyasztóba téve hagyjuk teljesen megdermedni. Amikor elkészült, a kakaós habok tetejébe nyomunk egyet-egyet.