Hozzávalók:
Elkészítése:
A margarint félig megolvasztjuk, majd hozzámorzsoljuk a levendulát. Habverővel közepes fokozaton 1-2 percig keverjük.
Hozzáadjuk a pocukrot, alaposan elkeverjük, majd hozzászitáljuk a lisztet és összedolgozzuk.
Lisztezett deszkán átgyúrjuk a tésztát, majd két részre osztjuk. Akkora hengereket sodrunk belőle, amekkora sütiket szeretnénk végeredménynek.
A deszkát meghintjük nádcukorral és jól átsodorgatjuk rajta a tésztahengereket. Folpackba csomagoljuk és egy órát hűtőben pihentetjük.
A hűtőből kivéve a hengereket tetszőleges vastagságúra szeleteljük, majd sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, köztük 2-2 ujjnyi távolságot hagyva.
Előmelegített sütőben 160 fokon 20 percig sütjük, majd rácson hűtjük.