Hozzávalók:
Elkészítése:
A lisztet, sütőport, sót, kakaót, szódabikarbónát és a kristálycukrot egy keverőtálban elkeverjük.
Egy másik keverőtálban kézi mixerrel a tojásokat, olajat és az írót felverjük, majd mikor egynemű, hozzáadagoljuk folyamatosan az ételfestéket.
Amikor kész van, hozzáadjuk a száraz keveréket és csomómentesre összedolgozzuk.
Muffinpapírokkal kibéleljük a muffintepsit, majd minden papírt 3/4 ig töltünk tésztával.
180 fokos, előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
Amíg a muffin sül, addig egy keverőtálban a vajat a porcukorral kihabosítjuk, majd a mascarponét hozzáadva tovább keverjük. Akkor jó, ha krémes, habos állagú.
Ha a muffin megsült, kihűtjük, majd kivesszük a tepsiből és a krémmel díszítjük.