Hozzávalók:
Elkészítése:
A vöröshagymát meghámozzuk és apróra vágjuk.
Kevés felforrósított olajon megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a cukrot, chilit és a cukrot és jól elkeverjük. Felöntjük a paradicsommal és kb 20 percig főzzük vagy amíg besűrűsödik közben sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. A végén belekeverjük a mascarponét, majd félretesszük.
A húst felkockázzuk, majd kevés forró olajon fehéredésig sütjük és közben sózzuk, borsozzuk.
A tésztát kb 10 perc alatt al dante-re főzzük és leszűrjük.
A paradicsomos mártásba belekeverjük a húst és a kifőtt tésztát. A tetejét megszórjuk a lereszelt mozzarellával vagy másmilyen sajttal és 200 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. A sütés történhet egy süthető serpenyőben (mint nálunk) vagy egy jénaiban/tepsiben is.