Hozzávalók egy átlátszó, talpas edényhez:
Gubához:
Krémhez:
Elkészítése:
A kiflit felkarikázzuk. Ha nem eléggé szikkadt, akkor tepsibe tesszük és 50-60 fokon szikkasztjuk.
A szikkadt kiflit egy nagyobb edénybe tesszük és hozzáadjuk a mákot, cukrot, citrom héját és kevés tejet öntünk hozzá. Elkezdjük összekeverni. Menet közben annyi tejet adunk hozzá, hogy magába szívja, de ne tocsogjon benne.
Elkészítjük a krémet. A mascarponéhoz hozzáadjuk a cukrot és a vaníliát, majd robotgéppel alaposan össezdolgozzuk. A jó hideg, folyékony tejszínt hozzáadjuk és felverjük az egészet.
Egy nagy, átlátszó, talpas edénybe kevés krémet teszünk, megszórjuk kandírozott narancshéjjal, majd erre tesszük a kifli felét és a krém felét egyenletesen eloszlatjuk rajta. Újból narancshéjat szórunk rá, rátesszük a maradék kiflit és a tetejére nyomjuk habzsákból a krémet.
Díszíthetjük darált mákkal és narancshéjjal. Pár órára hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.