Hozzávalók:
A piskótához:
A málnakrémhez:
A puncs krémhez:
További hozzávalók:
Elkészítése:
A piskótához az egész tojásokat a cukorral habosra verjük robotgéppel, majd hozzáadjuk az olajat, a liszttel elkevert sütőport és a kakaóport. Ezt tovább keverjük robotgéppel. A masszát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőbe tesszük és tűpróbáig sütjük. Megcsináljuk a pudingot a szokásos módon,csak 4 dl tejjel. Ha kész, hagyjuk jól kihűlni, majd robotgéppel belekeverjük a vajat. Elkészítjük a málnakrémet. A málnát ízlés szerinti cukorral összemelegítjük, majd a habtejszínnel kikevert lisztet hozzáöntjük, és addig kavargatjuk, amíg sűrűsödni nem kezd. Ha kész, hagyjuk kihűlni.
Miután a piskótát is hagytuk hűlni, rákenjük a pudingos krémet. Erre jön egy sor háztartási keksz. Majd erre rákenjük a málnás krémet, amire szintén egy sor keksz jön. A tetejét olajjal gőz fölött felolvasztott csokival fedjük be. Pár órára vagy egy estére hűtőbe tesszük.