Hozzávalók egy 24 cm-es formához:
Alap:
Krém:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A kekszet nagyobb darabokra tördeljük.
Az alaphoz a vizet, cukrot, margarint és a csokit egy edényben összeolvasztjuk, majd a kekszre öntjük és jól összekeverjük.
Megvárjuk, amíg a folyadék nagy részét a keksz beszívja, majd a formába simítjuk egyenletesen. Hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a krémet.
A krémhez a pudingporokat és a lisztet egy edénybe mérjük, majd kevés tejjel felöntjük és csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a cukrot és a többi tejet, elkeverjük és sűrűre főzzük.
Még forrón belekeverjük a margarint, majd elfelezzük. Az egyik feléhez adjuk a tej a másik feléhez pedig a fehér csokit. Mindkettőt simára keverjük. A fehércsokis részt folpackkal letakarjuk.
A tejcsokis krémet az alapra simítjuk, majd gűtőbe tesszük.
A tejszínt felverjük keményre. A fehércsokis krémet kissé kihabosítjuk, majd beleforgatjuk a tejszínhabot.
A fehér csokis-tejszínes krémből két kanál segítségével kis halmokat teszünk a tejcsokis krémre. Keksz darabokkal és csokiöntettel díszítjük.