Hozzávalók:
Kacsasülthöz:
Batáta chipshez:
Baconbe tekert sütőtök:
Fűszeres-mézes almához:
Elkészítése:
A húsokat megmossuk, beirdaljuk és sóval jól bedörzsöljük. Tepsibe tesszük, felöntjük a vízzel és fedő alatt 180 fokra előmelegített sütőben kb 2 órán keresztül sütjük. Az utolsó 20 percben a fedő nélkül pirítjuk.
A sütőtök szeleteket betekerjük a baconbe, majd sütőpapíros tepsiben kb 20 perc alatt készre sütjük.
A batáta chipshez a krumplit meghámozzuk és felkarikázzuk. Összekeverjük a kétféle olajat és a fűszereket, majd a krumplira öntjük. A szeleteket jól átkenjük az olajos mázzal, majd sütőben ropogósra sütjük kb 20 perc alatt.
Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk és nagy kockákra vágjuk. Egy serpenyőben vajat hevítünk, beletesszük az almákat, cukrot, mézet, fűszereket és bort. Addig pároljuk, amíg a bor elpárolog és az alma karamellizálódik, ez kb 10 perc.