Hozzávalók:
A húshoz:
A bundához:
Elkészítése:
A megmosott, megszarított húsokat tetszőlegesen felvágjuk kisebb vagy nagyobb darabokra. Egy mélyebb tálba tesszük és megsózzuk, majd jól összekeverjük. Ugyanezt megismétljük a borssal és a paprikával, majd a liszttel is. Hagyjuk picit, hogy a liszt jól beterítse a húst, majd még 1-2-szer átkeverjük.
Közben összekeverjük a bundához az alapanyagokat. Egy sűrűbb tésztát kell kapnunk, amibe beletesszük a húsokat, és óvatosan beleforgatjuk.
Minimum fél órát pihentetjük a húst a joghurtos tésztában.
Az olajat felmelegítjük, majd a hússzeleteket egyesével a forró olajba tesszük. Először fefő alatt sütjük, így finom szaftosak maradnak. Ezután a húsokat megforgatjuk és a másik oldalát már fefő nélkül sütjük készre.
Én krumplisalátával kínáltam.