Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombokat megsózzuk és megborsozzuk, a vöröshagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban.
Olyan serpenyőt használunk, amit később a sütőbe is tehetünk.
Az olajat erős lángon felforrósítjuk, a combokat megpirítjuk.
Ha elkészült külön tábla félrerakjuk, majd a serpenyőbe tesszük a felszeletelt hagymát, és addig kavargatjuk, amíg megpuhul, aranybarna nem lesz.
Levesszük a tűzről és felöntjük a mustáros borral és fokhagymával, főzőtejszínnel, majd visszahelyezzük a combokat.
Erős lángon felforraljuk, majd sütőbe toljuk.
A csirkecombok 25-30 perc alatt átsülnek. Tálaláskor meghintjük apróra vágott petrezselyemmel.
Köretként tört krumplit, vagy rizst, esetleg rizottót is kinálhatunk mellé.