Hozzávalók:
Elkészítés:
A sütőt 190 fokra előmelegítjük.A lisztet elkeverjük a sütőporral, fahéjjal, sóval, kakaóporral és cukorral.Kb fél tábla jó minőségű étcsokoládét egy zacskóba teszünk, majd egy nyújtófával kis darabokra törjük. A csoki darabokat a lisztes keverékhez adjuk.Egy másik tálban a tejet, vajat és tojásokat nagyjából elkeverjük – azaz nem habossá.Belereszeljük a narancsok héját. A narancsok húsát (a fehér hártya nélkül) apró darabokra vágjuk, vagy botturmixszal kissé eldolgozzuk. Hozzáadjuk a nedves masszához, amit ezek után a liszthez keverünk.Egy muffinformát kibélelünk papírkosárkákkal, megtöltjük ( két-harmadig) a masszával.Kb 20 percig sütjük, rácson hűlni hagyjuk.
[ad#Google Adsense Cikk]